TRAILERSERVICE VAN A TOT Z

Kies voor een nauwgezette check-up van je oplegger, dieplader of koelwagen.
Inclusief uitlezen van de boordcomputer, eventuele herstellingen en controle voor de technische keuring.
Profiteer van flexibele trailer service, van A tot Z.

Onderhoud trailers

Onderhoud van aanhangwagens

Reken bij LDM Trailer Service op een deskundig onderhoud voor alle types oplegger. Met ruim 10 jaar ervaring ziet een ervaren mechanieker je remorques na. Je oplegger krijgt zijn jaarlijkse check-up, inclusief vervanging van de vloeistoffen en de diagnose van eventuele breuken. In dat laatste geval worden de nodige trailer onderdelen meteen besteld voor een vlotte herstelling.

Klaar voor technische keuring

Wees zeker van een vlotte technische keuring. We garanderen we dat je de KM autokeuring terug uitrijdt met een groen keuringsbewijs. Met ervaring en de juiste testapparatuur controleren we jouw aanhanger, net zoals in de keuring:

  • Goca-gekeurde remmentestbank met wielschudders
  • Bewijs van afregeling van de remmen
  • Afstelling lichten met geijkt meettoestel
Technische keuring aanhangwagens
Keuring aanhangwagen

Bezoek aan KM keuring

Natuurlijk rijd je zelf liever rond voor je klanten dan aan te schuiven in de rij voor de technische keuring? Daarom rijden wij in jouw plaats. Laat je trailer achter en haal hem gekeurd terug op, klaar voor een nieuw werkjaar.

Reparatie van trailers

Een goed onderhoud is de basis voor een gezond wagenpark. Ook voor je aanhangers. Gaat er toch iets stuk? Dan zorgen de ervaren mechaniekers van LDM Trailer Servicevoor een snelle en deskundige reparatie. Je hebt één vast aanspreekpunt voor alle aanpassingen en reparaties van je opleggers:

  • Diagnose van foutcodes met WABCO, Knorr en Haldex
  • Vervangen van aanhanger onderdelen
  • Laswerken, uitlijnen chassis, herstellen schuifzeilen,…
Reparatie trailers
Trailservice Roeselare

Verhuur van trailers

Huur bij LDM Trailer Service eenvoudig een vervang aanhanger tijdens je onderhoud of reparatie. Zo loopt je logistiek ongestoord verder, ook wanneer er opleggers buiten strijd zijn voor de technische keuring of herstellingen. Contacteer ons voor de beschikbare (semi-)diepladers.

Depannage van een oplegger, reparatie van aanhangers of periodiek onderhoud?

24/7

Problemen onderweg? Onze nieuwe depannagewagen is snel ter plaatse om je verder te helpen. Dag én nacht. Zo ben je vlot terug op weg naar je volgende bestemming en hou je je klanten tevreden.

VERVANGTRAILER

Maak tijdens het onderhoud of de reparatiewerken gebruik van een vervangtrailer. Met de verhuur van onze opleggers reken je op een volledige service. Zonder zorgen.

10 JAAR ERVARING

Sinds 2008 is LDM specialist in transport voor de bouw. Met een eigen atelier voor het onderhoud en de reparatie van aanhangers zet LDM die kennis en ervaring nu ook in voor jouw wagenpark.

Scroll naar boven
Scroll naar top