OVER LDM

LDM zet technische kennis en jarenlange praktijkervaring om uit in een complete dienstverlening voor je aanhangers, van onderhoud en herstellingen tot keuring en verhuur. Vind hier je volwaardig trailer servicepunt en geniet van optimaal rendement van je logistieke vloot.

NIEUW ATELIER

Na tien jaar van sterke groei was LDM toe aan een nieuwe uitvalsbasis: de nieuwe standplaats mét atelier in de Onledebeekstraat in Roeselare. Het is meteen ook je vast adres voor alle onderhoud en herstellingen van al je trailers.

TRAILERSERVICE

MODERNE UITRUSTING

Met hedendaagse toestellen en moderne computersoftware houden we bij LDM Trailer Service je opleggers in topconditie te houden. Zo krijg je meteen ook de garantie dat je aanhanger helemaal in orde is voor de technische keuring.​

Trailerservice

COMPETITIEVE PRIJZEN

Of het voor onderhoud, herstellingen of keuring is: bij LDM gaan we altijd voor een correcte prijs. We houden de markt in de gaten en stellen ons concurrentieel op. Zonder in te boeten aan de kwaliteit van onze dienstverlening.

Trailerservice Roeselare

FLEXIBEL TEAM

Het beste van twee werelden: we combineren een vast aanspreekpunt met de flexibiliteit van een klein team. Naast een vertrouwde mecanicien doe je bij dringende interventies of op drukke periodes beroep op zaakvoerder Lorenzo. Hij zet zijn eigen praktijkervaring om in professionele service.

Depannage van een oplegger, reparatie van aanhangers of periodiek onderhoud?

24/7

Problemen onderweg? Onze nieuwe depannagewagen is snel ter plaatse om je verder te helpen. Dag én nacht. Zo ben je vlot terug op weg naar je volgende bestemming en hou je je klanten tevreden.

VERVANGTRAILER

Maak tijdens het onderhoud of de reparatiewerken gebruik van een vervangtrailer. Met de verhuur van onze opleggers reken je op een volledige service. Zonder zorgen.

10 JAAR ERVARING

Sinds 2008 is LDM specialist in transport voor de bouw. Met een eigen atelier voor het onderhoud en de reparatie van aanhangers zet LDM die kennis en ervaring nu ook in voor jouw wagenpark.

Scroll naar boven
Scroll naar top